SÖNDAG | Ellen Dahlgren

Ellen Dahlgren

Annons

SÖNDAG

Igår  när jag och Johanna var i stan fotade jag itne så mycket, vi gick mest runt och pratade och åt mat. Vi har inte ens på Söder som planerat. Såg ni bröllopet igår förresten? Det gjorde jag och det var fint, men jag tyckte mer om Victoria och Daniels bröllop. Igår tyckte jag att Estelle stal showen lite också, på ett bra sätt.

    Idag däremot ska jag fota Alice när hon hoppar. Jag har inte träffat Alice sen i tisdags eftersom hon har varit i Köpenhamn och tävlat i en mattetävling som heter Sigma åttan. För lite mer än en månad sen skrev jag att de blev bäst i Sverige på matte och nu är de näst bäst i Norden på problemlösning och projektarbete. Det ska verkligen bli skoj att träffa henne för jag har saknat henne mycket.

Alice för ca en månad sen

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Luìza

    Hej, sugen på bloglovin byte? Isåfall kan du ju lägga till mig och sen bara säga till när du har gjort det så följer jag dej tillbaka. Säger även till när jag följer dej sen såklart 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats