MOTLJUS | Ellen Dahlgren

Ellen Dahlgren

Annons

MOTLJUS

Jag gillar motljus, det är mitt favoritljus. Särskilt på sommarkvällar, då är det oslagbart! I torsdags när vi var på Skansen var det jättefint ljus när vi skulle gå hem, men jag hann inte ta så många bilder eftersom vi var tvungna att gå lite fortare än fota-fina-växter-i-motljus tempot.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats