KORT DAG | Ellen Dahlgren

Ellen Dahlgren

Annons

KORT DAG

Idag har vi superkort dag i skolan, bara tre lektioner innan lunch och sen ska vi städa våra skåp, sen slutar vi. Sjuorna ska städa skolan inför sommaren så då får vi andra på skolan gå hem. Det är rättvist tycker jag. Eter skolan ska jag och Alice fota, eller jag ska fota och hon vara modell. Hon är nog världens bäsTa modell.

egopics 028-2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats