SOMMARLOV | Ellen Dahlgren

Ellen Dahlgren

Annons

SOMMARLOV

sommarlov

Ja, du läste rätt idag får jag sommarlov. Fast vi ska ha två lektioner innan lunch, bild och matte, sen efter lunch ska vi presentera resan till Frankrike för sjuorna som ska till Aix nästa år. Sen blir det avslutning i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats